Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Валери и Николета аут от рождения ден на Петко

отпечатай новината

16.08.2013 17:30 | Видян 5943 пъти

Валери и Николета аут от рождения ден на Петко

Плеймейтката Николета Лозанова и Валери Божинов изглежда наистина са разделени. Двойката така и не се появи на най-голямото събитие този месец—рождения ден на Петко Димитров.

Въпреки че "господарят на нощта" е пръв приятел на футболното семейство, нито един от двамата не уважи купона. И независимо, че и двамата са в България, Николета предпочете да купонясва с приятелки, вместо да уважи най-добрия си приятел, пише kluki.net.

В хайлайф средите вече се коментира, че двамата не могат да се гледат. И по тази причина нито един от тях не се появи на празника на Петко. Валери се измъкна, че е на тренировки и няма възможност да отиде на празника на Петко. А Николета му прати само честитка в социалната мрежа.

От седмици се коментира, че след жесток скандал двойката не живее заедно, а Николета пази гробно мълчание по темата. Запознати обаче издават, че отношенията между двамата наистина са се влошили и те дори живеят разделени.

Двойката е в толкова обтегнати отношения, че вече дори са в различни държави. Николета се старае да бъде повече време в Италия, където си намира постоянно ангажименти, а Валери си стои в София сам.

Липсата им от партито на Петко Димитров обаче осезателно се усети. Което даде повод на мнозина да заговорят, че двамата не могат да се гледат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !