Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

"Млад меринджей" стана интернет сайт

отпечатай новината

20.08.2013 09:00 | Видян 1468 пъти

Модерната вербална закачка "млад меринджей", родена в телевизионно предаване от необразована ромка, стана интернет сайт.

Със собствен виртуален адрес вече разполагат и друти популярни обръщения като интернет лумпен, съобщиха от СуперХостинг.БГ. Домейните internetlumpen.com, internetlumpen.net, internetlumpen.org, internetlumpen.info и mladmerinjei.com вече са заети от предприемчиви българи.

Изразите все още могат да бъдат регистрирани на домейни като .bg, .eu и други. Закачката „млад меринджей" е с автор възрастна ромка, която се опитваше да опише своя зет, който всъщност бил „млад мениджър". "Интернет лумпен" пък се роди покрай антиправителствените протести.

"Най-често целта в такива случаи е собственикът на домейна да спечели трафик от актуалността и нарасналото търсене на определени изрази. Когато голям брой хора търсят такива актуални думи, те попадат на сайтове със съответното наименование.

По този начин собствениците на интернет проекти могат да увеличат потребителите си, възползвайки се от тенденциите", коментира управителят на СуперХостинг.БГ Любомир Русанов.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !