Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Биляна Йотовска отново скандализира

отпечатай новината

20.08.2013 14:00 | Видян 10315 пъти

Биляна Йотовска отново скандализира

Билянчето отново прикова вниманието на цялата аудитория. Пищната красавица взриви нета с пикантните си снимки от плажа, на които се вихри в неудобни пози, видя зоркото око на Kliuki.ws. Феновете и почитателите на моделката изпаднаха в екснаци след като видяха фотосите, на които Биляна позира само по оскъдни бански.

Моделката ни Биляна Йотовска се оказа доста предизвикателна на плажа и прикова погледите на минувачите. Вкомпанията на още две мадами, Йотовска демонстрира изключително неприлично поведение. Трите пищни красавици позираха с вдигнати крака на плажа и по оскъдни бански.

Гледката определено не е за ипускане, а Билянчето наистина остави този път мъжката аудитория без дъх. Скандалното фото буквално предизвика фурор в мрежата и интернет потребители задръстиха форумие от мнения и коментари. Трите изкусителки безспорно обраха овациите сред цялата аудитория.

"Лелеее, Билянче направо ни разцепи!", "Истински провокаторки"!, коментират изумени фенове и почитатели на моделката в интернет пространството. Очевидно Йотовска не спира да изненадва и провокира феновете си, а с тази снимка определено си спечели още цяла дузина впечатлени от горещата гледка почитатели.

А Вие какво ще кажете за скандалното фото на Биляна Йотовска!?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !