Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Жени с Тачо на морето

отпечатай новината

20.08.2013 18:00 | Видян 3596 пъти

Жени с Тачо на морето

Интересен обрат настъпи между известната двойка след драмата, с която те побъркаха цяла България. Жени Калканджиева призна, че бракът им не върви, а Тачо й е изневерил.

Дори се разбра коя е любовницата му, а самата тя не изглеждаше да се срамува от факта. Зорница Линдарева подлуди мрежата със свои снимки, а отгоре на това се изфука, че е от висшата класа и подразни Жени, но после си изтри коментарите, пише kluki.net.

А сега научаваме, че Тачо се крие в хотелска стая и чака съпругата си да се върне от модно събитие. Това се случи на бала на топ моделите, който се проведе в Шкорпиловци, разказва Монитор.

Сутринта двамата дори се появили със сина си край басейна в лъскавия комплекс. Изглежда, че са прекарали нощта заедно, а какво точно се е случило "зад завесите" засега си остава в тайна.

Ясно е, че това никак няма да се хареса на новата изгора на Тачо, но дали и той самият е сигурен при коя иска да бъде, умуват го коментиращи усърдно в мрежата. Сигурно има известно затопляне на отношенията между Тачо и Жени, но мнозина подозират, че те като нищо може да са решили да запазят връзката си.

Като знаем колко горда е шестата по хубост в света, надали иначе щеше да го вземе със себе си на морето. Жени и Тачо не се показаха в комплект на партито, но той чинно я посрещнал по-късно в постелята им. Накрая се оказва, че Жени и Тачо са пак заедно, а невероятният обрат, който настъпи след драмата, дава надежда на техните близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !