Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Преслава си слага силикон?

отпечатай новината

21.08.2013 11:15 | Видян 2412 пъти

Преслава си слага силикон?

Феновете на Преслава са наистина отчаяни от анорексичните й форми и искат от нея да си сложи силикон. В началото на кариерата си, певицата бе известна с доста пищните си форми и то не само в областта на гърдите, припомня lifestyle.bg.

Тя дори имаше сериозни проблеми заради голямата си гръдна обиколка и затова реши да намали гърдите си. Но дори след това имаше с какво да попъли деколтето си.

След това обаче тя реши с много тренировки и диети да се превърне във фиданка и го постигна. Това обаче не се хареса на почитателите й. Тяхното недоволство се засили още повече след излизането на последния й клип към песента й с Анелия, където Преси е с доста прилепнал кожен тоалет, от който личи липсата на гръд, което се е получило вследствие на многото жестоки диети, на които се подложи фолк дивата.

Феновете й започнаха да й изпращат писма, в които я съветват да си сложи силикон, за да заприлича на Преслава, която те помнят от зората на кариерата й, когато макар и по-пухкава бе по-харесвана.

Сега Преслава наистина се е замислила върху предложението на феновете си и обмисля варианта да легне под ножа, пишат от ''България днес''.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !