Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бахаров играе убиец в руския сериал "Кости"

отпечатай новината

21.08.2013 16:30 | Видян 2351 пъти

Бахаров играе убиец в руския сериал

Захари Бахаров влиза в кожата на маниак убиец в руската версия на американския сериал "Кости". Той ще се появи в един епизод от първия сезон, но ролята му ще е ключова и ще се развие в продължението на сериала.

Действието се развива в курорта Сочи и се върти около двама души - учен антрополог, в чиято роля влиза актрисата Наталия Височанская, и следовател, който се играе от Константин Соловьов. Двамата разследват убийства в Москва, пише Стандарт.

Схемата е същата като в американския сериал, но адаптацията е съобразена с руската действителност. В щатската версия един сезон е от 24 епизода, а в руската - от 12.

Режисьор е Виктор Божинов и в момента във Варна тече кастинг за голям брой статисти. Изискванията са кандидатите да са от 18 до 40-годишни. Кастингът ще се проведе на 25 август от 10 часа сутринта пред сцена "Раковина" в морската градина на Варна.

Снимките ще са на 3 и 4 септември на три различни места, включително на плажа и в хотел на Златни пясъци. В началото на септември камерите спират да се въртят, а излъчването на сериала е насрочено за пролетта на 2014-а.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !