Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Звезделина стана за смях с английския си

отпечатай новината

25.08.2013 09:06 | Видян 3249 пъти | Гласували 1

Звезделина стана за смях с английския си

Напъните на родните красавици да изглеждат интелигентни доста често комични последствия. След като самата носителка на титлата Мис България 2013 Нанси Карабойчева стана за смях с кошмарния си английски при това пред камера, примерът ѝ беше последван от една от съперничките ѝ за титлата – Звезделина.

Устата варненка, която беше изгонена след само две седмици в къщата на миските, не пропусна да "блесне" с познания по езика на Шекспир. Или по-скоро с липсата си на такива, пише kliki.net.

В опита си да бъде оригинална, Звезди е написала "I can be and Sicilian bitch" към определено ефектна нейна снимка във Фейсбук. И веднага предизвика иронични коментари към поста си. "Звезди, вземи го научи езика, до тогава си пиши на български", съветват потребителите. Всеки човек, с елементарни познания по английски знае, че определителният член пред съществително име е "an", не "and".

Разбира се, Звезди може да е имала далеч по-сложно изказване в ума си докато е писала поста. Най-вероятно спряганата за любовница на Слави Трифонов и Ники Михайлов варненка е искала да каже, че освен всичко друго може да бъде и сицилианска… Което пък трябва да бъде изразено с "either", не с "and", коментират специалисти по английски език.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !