Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

"Под прикритие" се мести в Лондон

отпечатай новината

23.08.2013 09:15 | Видян 3734 пъти

Снимките на новия сезон на "Под прикритие", които започват наесен, ще бъдат не само у нас, но и в няколко европейски града. Оттам се прибира щерката на Джаро Ния, около която ще се върти интригата на хитовата поредица по БНТ.

Екшънът ще се вихри най-вероятно в Париж и Лондон, където ще е базовият лагер на екипа, но снимки ще има и в други градове на Стария континент. Сценарият вече е готов, но кастингът за актьори все още продължава, защото ключовата за сезона героиня Ния още не е избрана. Холивудската звезда с български произход Нина Добрев беше първият вариант на продуцентите, но за съжаление звездата от "Дневниците на вампира" не прие предложението.

Основните персонажи - Джаро, комисар Попов, Мартин и Куката ще продължат историята и в четвъртия сезон. Предвиждат се и ретроспективни сцени, в които да участва Косъма, който бе убит, и Иво Андонов - героят на Захари Бахаров.

От връщането в миналото ще се изяснят много от заплетените отношения между героите, но и ще се вдигне гледаемостта, тъй като зрителите много харесват образите на Александър Сано и Бахаров. В сцените пак ще се включат специалистите на каскадьора Калоян Воденичаров, който е работил за повечето холивудски продукции, снимани у нас. Въпреки че сценарият се пази в пълна тайна, вече е ясно, че той е написан изцяло и отсега се знае как ще завърши, за разлика от третия сезон, който се дописа буквално преди края на снимките.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !