Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Sense Of Rock – три дни рок и метъл в Банкя

отпечатай новината

23.08.2013 17:00 | Видян 1300 пъти

Sense Of Rock – три дни рок и метъл в Банкя

На хиподрума в Банкя ще се проведе най-новото музикално събитие у нас – фестивалът Sense Of Rock. Първото издание на събитието ще бъде само за българска рок и метъл музика, пише btvnews.bg.

От 13 до 15 септември на сцената на феста ще излязат групите “Бараби Блус Бенд”, “Крашбрейк”, “Подуяне Блус Бенд”, “Каталог”, “Епизод”, “Торнадо”, “Ренегат”, “Милена”, “Севи”, “Хадес”, “Монолит”, “Диана Експрес”, “Х–Атлас”, “Уортайм”, “Фобос” и “Високо”.

Организаторите на фестивала “Илиев Мюзик Ентъртейнмънт” имат амбицията събитието да се превърне в традиция. Целият фест ще бъде заснет в HD формат и ще се излъчва на живо по телевизията, както и на огромния екран на Лятното кино в Банкя, възстановен от организаторите. Официален фотограф на събитието ще бъде Васил Къркеланов.

Освен голямата сцена, ще има и малка такава, оборудвана с инструменти, на която ще се изявяват млади таланти. Sense Of Rock е готов да посрещне над 30 000 фенове. Осигурен е безплатен къмпинг за 5000 палатки, има възможност и за каравани. На територията на феста ще има безплатен интернет. Деца до 12-годишна възраст ще влизат безплатно, а за посетителите ще има забавления и извън музикалните сцени, осигурени са храна и напитки.

Вратите на фестивала отварят в 8 ч на 13 септември, а първите групи излизат на сцената около обяд. Билети за Sense Of Rock вече са пуснат в продажба в мрежата на "Тикетпро", както и онлайн на адрес http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1124726-sense-of-rock.html. Първите 3 000 билета са на цена 30 лева. След изчерпването им билетите ще са на цена 45 лева за трите фестивални дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !