Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

И Макколи Кълкин във "ВИП Брадър"?

отпечатай новината

26.08.2013 10:15 | Видян 2042 пъти

И Макколи Кълкин във

Истинска холивудска звезда е на път да влезе в родния "ВИП Брадър", научи "Всеки ден". Това е детето чудо Макколи Кълкин. Ако обаче приеме офертата на българските продуценти, видът му най-вероятно доста ще стресне тези, които го познават само от "Сам вкъщи".

Сладкото русо момченце Макколи Кълкин и до днес предизвиква вълна от умиление у всички, които обичат децата. В момента обаче той е деградираща 32-годишна бивша знаменитост, която се бори неуспешно със своите проблеми с наркотиците. Въпреки това обаче от "ВИП Брадър" ще направят истински удар, ако успеят да го привлекат.

Той със сигурност ще предизвика сензация дори и само с факта, че всеки зрител ще може да направи сравнението "преди" и "сега". Отделно от това се очаква Кълкин да се окаже в основата поне на няколко скандала, тъй като е известен със своята грандомания и с доста избухливия си нрав. И двата недостатъка са резултат от твърде ранното му превръщане в супер звезда и се изострят, когато му липсва дрога. А точно такъв ще бъде случаят в родното риалити. Всичко това ще бъде добре дошло за рейтинга на бъдещото ВИП шоу.

Продуцентът Нико Тупарев успя да привлече миналата есен световния секс символ Памела Андерсън. Тя направи изключително добро впечатление със своето положително излъчване и широка усмивка. След това обаче екипът забелязал, че много по-добра работа за рейтинга върши едно лошо момче.

Това прозрение ги осенило след фурора, който направи Денис Родман в "Къртицата". Затова продуцентите решили, че за новия сезон ще е най-добре да привлекат деградирал младеж като Макколи. Той, от една страна, би излязъл по-евтино, защото и без това няма особени ангажименти. От друга - ще даде хляб поне за две седмици дискусии с морална тематика.


Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !