Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пайнерки се отрекоха от Кости

отпечатай новината

26.08.2013 12:15 | Видян 1877 пъти

Пайнерки се отрекоха от Кости

Доскорошният хитмейкър Кости Йонита, който изстреля на върха много от фолк дивите у нас, вече не е желан от пайнерките. Освен че взима космически хонорари, той вече не може да се похвали с успехите си от преди години, пише Lifestyle.bg.

Последната му изцепка е по линия на Преслава. Кости буквално я излъгал и подвел като вместо да изпълни уговорката си и да пусне нейната песен "Скоро", той я забавил много, за да работи с Мара Отварачката, пише "България днес": "Тъй като гаджето й Християн Гущеров извади по-тлъста пачка, Кости се впусна да прави песента ѝ "Любими ръце".

Преси му пускаше есемеси и го търсеше с надеждата да приключат с нейната песен "Скоро", каквато беше уговорката. Парчето трябваше да се появи в началото на лятото, но се забави много. Дори не стана този хит, който се очакваше. Направо ни стана жал за нея", споделиха пред вестника нейни колеги в музикалната компания.

И докато Кости продължава да прибира космически хонорари, без да прави тотални хитове, той полека бе детрониран от друг композитор, който прави хит след хит. Македонецът Йорданчо Василковски-Оцко бе най-хитовият композитор на попфолк песни за изминалата година според броя на лидерските позиции на негови песни в класациите.

Само за няколко месеца Оцко сътвори четирите най-големи хита в попфолка. Първо взриви публиката с бомбата на Галена "Дай ми", а след това направи и тоталните хитове на Малина "Виж какво" и "Ако ще да звъниш". Накрая ощастливи и Емилия с песента "Ти си ми", която също е в челните места на класациите:"С него се работи страхотно, прави яки тупалки и взима наполовина. Защо ни е Кости?", коментираха пред вестника изпълнители.

Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !