Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Вин Дизел със звезда на Алеята на славата

отпечатай новината

27.08.2013 12:45 | Видян 1783 пъти

Вин Дизел със звезда на Алеята на славата

Един от най-харесваните представители на Холивуд - Вин Дизел, се сдоби със звезда на прословутата Алея на славата, научи blife.bg

46-годишният актьор, когото познаваме от ленти като "Бързи и яростни", "Хрониките на Ридик", "Кървав прах" и други, стана 2504-тата знаменитост с подобно признание. За откриването на неговата звезда той специално се беше издокарал в тъмносин костюм, изоставяйки тениската, очертаваща големия му бицепс.

Компания на церемонията му правиха колежката му Мишел Родригес, децата му и приятелката - мексиканският модел Палома Хименес.

Истинските почитатели на Дизел вероятно знаят, че той се изявява освен като актьор, още като сценарист, режисьор и продуцент. В момента планира да продуцира и да играе във филмовата версия на телевизионния сериал от 70-те "Коджак", който проследява работата на плешивия лейтенант от полицията Тео Коджак.

Неотдавна го видяхме в шестата част на екшъна "Бързи и яростни", а догодина ни готви ново приключение на висока скорост със седмата лента от поредицата. Само след няколко дни пък се очаква да бъде българската премиера на трилъра "Ридик" - новата глава от фантастичната сага.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !