Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Рут Колева се уреди в "Музикална академия"

отпечатай новината

27.08.2013 17:20 | Видян 2555 пъти

Рут Колева се уреди в

Рут Колева ще е ментор в новото музикално шоу на Иван и Андрей "Музикална академия" по ТВ7, научи Шоу.

Според тях другата звезда от "Къртицата" Деян Неделчев също учи младите таланти в шоуто на вокални техники. От екипа на бъдещото музикално риалити довериха, че в журито освен Фънки, ще има голяма звезда от близкото минало, но отказаха на този етап да съобщят името ѝ. Засега се спрягат имената на Йорданка Христова и Васил Найденов, които имат опит като оценяващи в различни риалити формати.

Продуцентите Иван и Андрей ще се редуват като водещи с Део. Групата в студиото пък ще е "Акага“. Музикален продуцент на шоуто ще е лейбълът "Монте Мюзик" на Владимир Ампов-Графа, който трябва да гарантира качествената селекция на изпълненията в предаването. В него ще се състезават три групи изпълнители: музикални легенди, най-актуалните звезди в момента и неизвестни таланти.

"Музикална академия" ще продължи три месеца. Всички участници ще живеят заедно под един покрив, където ще бъдат изолирани от външния свят. Победителят ще си тръгне с награда от 100 000 лева, а ако той е някой от неизвестните таланти, ще подпише и договор с лейбъла на Графа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !