Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Сиара: Чувствам се нормално, в безопасност и много обичана

отпечатай новината

29.08.2013 11:45 | Видян 1188 пъти

Сиара: Чувствам се нормално, в безопасност и много обичана

Преди десетина години поп звездите никнеха като гъби, докато R&B-дамите не изгряваха толкова лесно. След нелепата смърт на Алая на хоризонта се появи друга млада хубавица, която успя да заеме своето място на тази сцена – а именно Сиара.

Певицата се оказва доста талантлива и бързо печели слава с албума си Goodies. Тогава тя бе едва на 18 г. Повече от десетилетие по-късно дамата вече е улегнала и много уверена. Тази година тя пусна на пазара петия си студиен албум и освен на лоялни и увеличаващи се фенове се радва и на щастие в личен план.

"Чувствам се нормално, в безопасност и много обичана.", споделя в новия брой на сп. Paper вече 27-годишната Сиара, която в момента излиза с рапъра Найвадиус Кеш.

Дълго време животът на звездата бе обвит в мистерия, защото тя не е от хората, които обичат да споделят за личния си живот. Но ето, че вече е готова да говори. "Мислех, че е по-добре да пазя всичко за себе си. Но отражението ми в огледалото ми казваше: "Трябва да живееш! Ако продължаваш да се тревожиш за толкова неща, главата ти ще експлодира. Просто живей!" . Задържах много неща в себе си и не си позволявах да се отпусна", признава певицата.

А относно половинката си тя споделя: "С него се разбирам много лесно. Той е най-добрият ми приятел. Важно е да имаш човек до себе си, с когото да говориш за всичко и да усещаш подкрепата му".

Във фотосесията към интервюто дамата показва стегнатите си бедра и плосък корем. Тя позира с дълга пола и друга на цветя, докато блузата ѝ е цялата на мрежи.

В живота Сиара признава, че рядко слага рокли и поли. Тя е израснала във военни бази – в Америка и в Германия – така че вероятно влечението ѝ към панталоните до известна степен е предопределено от детските ѝ години.

"Не нося често рокли. Дори и да сложа някоя, трябва да прибавя нещо различно. Харесвам кожените поли, защото те карат да изглеждаш корава и женствена едновременно", казва звездата.

Дебютният албум на Сиара излиза през 2004 г. През 2010 г. тя изкарва тавата Basic Instinct, но от нея не се ражда някакъв огромен хит. Петият ѝ албум Tough Yet Pretty обаче достигна втора позиция в Billboard's Top 200 през юли.

Снимка: сп. Paper
Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !