Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

За какво не съжалява Тина Търнър?!

отпечатай новината

31.08.2013 09:00 | Видян 1764 пъти

 За какво не съжалява Тина Търнър?!

Невероятната Тина Търнър не съжалява, че е слязла от сцената през 2009 г., защото изпитала голямо облекчение да не пее повече, научи edna.bg.

73-годишната певица разкри, че нямала никакви резерви относно оттеглянето си от светлината на прожекторите. В телевизионно интервю с Опра Уинфри тя заяви:

"От дълго време мислех в тази насока. Трудила съм се усилено през целия си живот, никой нищо не ми е дал наготово. Когато започнах да се грижа за моето семейство, си казвах: "Иска ми се някой да свърши това и за мен", но знаех, че няма да стане, така че работех и щом спрях да се занимавам с шоубизнес, имах балансиран бюджет. Наясно бях, че от финансова гледна точка мога да си го позволя и когато спрях да пея, се отдадох на почивка и повечко сън".

"Опитах да забравя всички тези стресиращи моменти през годините. Дори в гримьорната, когато не бях в настроение да се кача на сцената, всеки път, щом идваше време да бъда Тина, нещо се преобръщаше и това е професионалната ми отговорност. Независимо как се чувствах, колко болна бях..., аз пеех, защото исках да зная, че тръгвайки си от концерта, публиката ще е прекарала приятно", допълни Тина, чиито албуми са продадени в над 200 млн. копия по света.

"Трябваше да се оттегля и да не се тревожа. Никой никога не узна колко уморена всъщност бях от пеенето и танцуването накрая", разказа още носителката на девет награди "Грами".

Снимка: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !