Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Графа не говори с баща си вече 7 години

отпечатай новината

30.08.2013 15:30 | Видян 2882 пъти

Графа не говори с баща си вече 7 години

Графа за пореден път отказа да приеме маслинената клонка, пратена от татко му Кирил Ампов. През последните години хитовият музикант свърши чудеса в професионален план, но тотално забатачи семейните си отношения. Баща и син не са си проговаряли повече от 7 години, пише Уикенд.

Различни са версиите за началото на семейната свада. По-добре осведомените приятели на семейство Ампови хвърлят вината върху Графа. Младият певец се обидил жестоко на баща си, когато последният му обявил, че с музика няма как да си изкарва парите и трябва да помисли за друг бизнес. Няма мангизи в пеенето, сине.

"Налягай си парцалите и учи, защото в един момент ще ми увиснеш на врата и не знам дали ще мога да те издържам и теб", изрепчил се на наследника си Кирил Ампов и така отпушил вулкан от младежки гняв. Графа през последните години се спуква от работа, сякаш за да докаже на баща си, че сериозно е сбъркал, усъмнявайки се в неговите способности.

"Конфликтът може да се дължи и на някаква дребна разпра. Какво значение има кой кога пръв е казал нещо накриво. За съжаление най-големите семейни вражди се раждат по някакъв съвсем дребен повод. А с годините става все по-трудно да кажеш на ближния си "извинявай". Двамата така и не намериха сили да потърсят път един към друг", твърдят близки на семейството.

Преди време бащата явно беше по-гневният от двамата и на няколко пъти забрани на журналисти да го питат за отношенията със сина му. "За Графа няма да говорим. Питайте ме за другото ми дете или приключваме с разговора", скастряше и най-опитните водещи Кирил Ампов, преди въобще да спре да говори с медиите.

От своя страна, Графа прие тактиката на леденото мълчание и винаги говореше за родителите си с необходимото уважение, но без грам емоция. "Тежко изживявах коментарите на хората, че не мога да изляза от сянката на родителите си. Наричаха ме връзкар", който харчи парите на богатите мама и татко. А в действителност сичко в този живот съм си го купил със спестявания.

В първия възможен момент той се изнася от семейната къща в покрайнините на София и се забива в центъра на София. Бягството от родния дом още повече помага на Графа да държи на дистанция родителите си. В интерес на истината съвсем наскоро баща му прави опит да стопли отношенията и кани сина си с цялото му семейство на тържествена вечеря.

"Влади се оправдал, че е в чужбина. А по същото време имаше участие в провинцията. Сигурно можеше да го отмени в името на семейството, но той не го е направил. Явно не желае да залепи парченцата на счупеното семейно щастие", ядосва се приятел на Графа.

Самият изпълнител май хич не приема чак толкова емоционално проблемите с родителите си. Той просто не говори за тях и в редките си интервюта бута на преден план собственото си семейство. Влади има морално право да се хвали с жена си и двете си деца.

Двамата с Мария са една от малкото двойки в родния шоубизнес, която устоя на изкушенията, които им предлага животът. За двамата нито веднъж не се чу, че ще се развеждат или че си изневеряват при първия удобен момент.

"Мария е най-страхотната жена на света. Не мога да проумея как продължава да ме търпи с всичките ми отсъствия и ангажименти. Приятелите ми ме обвиняват, че съм влюбен в работата си, а в действителност най-много на този свят обичам съпругата си и двете ни деца", разнежва се Влади Ампов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !