Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Супер диетата на Кейт Мидълтън сваля

отпечатай новината

02.09.2013 09:15 | Видян 3367 пъти

Супер диетата на Кейт Мидълтън сваля

Целият свят обсъжда перфектната фигура, която британската принцеса Кетй демонстрира при първата си публична поява месец след раждането на малкия принц Джордж. Това стана на маратона Ring of fire в Северен Уелс.

Според британските медии тя е свалила 6 размера и отново е в перфектна форма, точно каквато имаше за сватбата с принц Уилиам преди 2 години. Херцогинята на Кембридж е като истински топмодел. Каква е тайната й диета?

Според мегатиражното американско списание Us Weekly, Мидълтън е отслабнала от кърмене и йога с личен треньор. Херцогинята се придържа и към специален хранителен режим. Това е била модифицирана диета на Дюкан, на каквото преди време са подлагаха и български знаменитости, които отслабнаха с по 10-12 кг като политичката Емел Етем и фолкзвездата Ивана.

Повече от два литра минерална вода, супер еко телешко месо, риба и обезмаслени млечни продукти влизат в менюто на принцесата. Кейт не избягва като други диетиращи сол, пипер и подправки, но си е забранила всичко сладко, дори плодове, които имат своята плодова захар, хляб и други тестени изделия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !