Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Икебаната изтрещя, псува починалата Ана-Мария Тонкова

отпечатай новината

02.09.2013 11:30 | Видян 3095 пъти

Икебаната изтрещя, псува починалата Ана-Мария Тонкова

Неписаното правило, че за мъртъв човек се говори или хубаво, или нищо, не важи за Деян Неделчев - Икебаната. Буквално часове след кончината на обичаната от всички музикална журналистка Ана-Мария Тонкова той изригна с грозни думи срещу нея, които скандализираха цялата музикална гилдия.

Пишман певецът взриви цяла България с хулите си по адрес на покойната шефка на БГ радио, които освен че са проява на изключително лош вкус, говорят и зле за самия него. В социалната мрежа Икебаната заяви, че "хич не му дреме за покойната" и се учудва защо цял ден хората изказват съболезнованията си за смъртта й.

Било прекалено и по БГ радио всяка песен да е в нейна памет. Заради безобразната реплика много негови приятели го обвиниха, че избива комплекси, а пък други станаха още по-крайни и се отказаха от компанията му. Това накара Деян Неделчев да излезе от кожата си и в пристъп на педерастки афект написа във фейсбук с големи букви: "ДРЕМЕ МИ ЗА НЕЯ! ЗА ТЪПАТА АНА МАРИЯ! КАЗАХ, КАКВОТО КАЗАХ!"

Пред "Всеки ден" певецът обясни, че говорил нецензурно по адрес на музикалния директор на БГ радио, тъй като се вбесил от нападките на неговите приятели. "Първо бях написал: Лека й пръст, светлина в душата! Когато научих, че е болна, не ми стана приятно, също както и когато почина. Не мога обаче да скрия възмущението си от нея. Имам право на това!", обясни Икебаната.

Според него тя имала огромна вина за упадъка на българската песен и хич не била "такава светица", каквато медиите я изкарват. "Тя толерираше само няколко човека, на първо място от тях беше Дони. Останалите бяха Любо, Графа, Мария Илиева, Дичо... На мен ми е пускала само една-единствена песен, и това е "Обич за обич", а аз имам общо 170, всичките страхотни! За мен тя не е и голям музикален специалист. Познавам я от времето, в което работеше с Тома Спространов и беше различна. Откакто се появи БГ радио, страшно много се промени. Стана лицемерна и много злобна. Чукаше се с разни хора, с когото й падне всъщност", избълва сподавен от гняв пред нашия репортер Икебаната. Той не е съгласен с изказванията на негови познати, че за мъртвия не се говори нищо лошо.

"За покойните хора се говори или нищо, или истината. Аз избрах истината. Съжалявам, но си отстоявам позицията. Нямам време да лицемернича и да се правя на супер опечален", допълва изпълнителят на "Съчки събирам". Според него 90% от родните изпълнители мислили като него, но не им стискало да го заявят на висок глас. Икебаната допълни в заключение, че нямал нужда от подкрепата на шефката на БГ радио, тъй като бил достатъчно популярен от интернет.

Неуместните думи на Деян Неделчев взривиха цялото интернет общество у нас. Хиляди хора изляха гнева върху него, мнозина призоваха сестрата на покойната да го съди за оскверняване на паметта й. "Всеки ден" също е в потрес от думите на Икебаната. Решихме все пак да публикуваме едно към едно всичко, избълвано от него, за да могат читателите да видят добре какво представлява този човек и да си направят съответните изводи. Погребението на Ана-Мария Тонкова, която отдаде живота си за българската музика, е днес.

Снимка: Vsekiden.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !