30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Мис България пристигна в Бали

отпечатай новината

03.09.2013 14:10 | Видян 1685 пъти

Мис България пристигна в Бали

Мис България 2013 Нанси Карабойчева вече е в Бали – първата екзотична спирка от едномесечния ѝ престой в Индонезия за конкурса "Мис Свят", пише Блиц.

Красавицата от село Юнаците беше посрещната като принцеса от организаторите, които по традиция я закичиха с цвете в косата и ѝ поднесоха разхладителна напитка. В чест на прииждащите красавици от цял свят свириха традиционни индонезийски музиканти на инструменти наподобяващи тимпани.

"Пристигнах в Рая", бяха първите думи на Нанси, веднага щом стигна от летището в хотела. "Всички са страхотни, бяха много мили. Пътуването мина много добре и дори багажа не са ми изгубили", щастлива е българката.

Само час след като стъпи в екзотичния курорт, Карабойчева записа и първото си видео-представяне. "Дори ме избраха първа да застана пред камерата", похвали се ослепителната блондинка.

До 14 септември Нанси и останалите над 130 претендентки за короната на Мис Свят 2013 ще останат в Бали, където всеки ден ще тренират интензивно за конкурсната програма. Те ще подготвят финалната хореография, ще репетират националните си танци, ще спортуват и ще дефилират.

След близо двуседмичния си престой в един от най-добрите курорти в света, красавиците заминават за Джакарта, където ще се проведе финалната им подготовка.
 
Снимка: Facebook
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !