Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

BBC: Валери Божинов е сред най-големите провали във футбола

отпечатай новината

05.09.2013 11:45 | Видян 3406 пъти

BBC: Валери Божинов е сред най-големите провали във футбола

След зачестилите слухове за раздялата му с Николета Лозанова, Валери Божинов преживя и друг, и то доста по-сериозен удар по самочувствието си. Българинът беше определен като един от най-големите провали във футбола от престижната британска медия BBC, пише razkritia.com.

Валери дължи "честта" да заема призовите места в непрестижната класация най-вече на съпругата си Николета Лозанова, коментират феновете. Откакто е с нея, футболистът се интересува много повече от висенето по нощни клубове, пътуването до екзотични дестинации и маркови парцалки. И разбира се, снимките във Фейсбук, които съпругата му денонощно бълва.

Всичко това буквално срина кариерата на един от най-обещаващите млади футболисти не само в България, а в целия свят. Докато беше с Алисия Валери беше сред водещите играчи на топ отбори като Манчестър Сити и Парма. Откакто заряза певицата, за да се отдаде на любовта си с плеймейтката обаче футболистът сериозно се сгромоляса, като не успя да се пребори за титулярното място дори и в опашкаря Верона.

А липсата на отбор означава и липса на огромната заплата, която Николета с удоволствие харчеше. И като нищо слуховете за разпада на двойката да се окажат истина и плеймейтката да се насочи към нова платежоспособна жертва, коментират форумци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !