Mazda с нов кросоувър

По време на изложението в Китай Mazda представи концепта...

Волга, Кабрио, СССР: Фото на деня

Волга, Кабрио, СССР: Фото на деня

Шок в Би Ти Ви след напускането на Ани Цолова и Виктор Николаев

отпечатай новината

05.09.2013 13:30 | Видян 2364 пъти

Шок в Би Ти Ви след напускането на Ани Цолова и Виктор Николаев

След като водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев се изнесоха в конкурентната "Нова", един от най-важните шефове, Адриан Сърбу, изненадващо се оттегли от поста, пише Галерия.

Сърбу оглавяваше компанията "Сентръл Юропиън Медиа Ентърпрайсис" и държеше фирмата "Медиа Про". Тя е представена в България от "Би Ти Ви Студиос". Същата продуцира новините на телевизията, сериалите "Къде е Маги?" и "Домашен арест", също и предаването "Хрътките".

Оставката е дошла като гръм от ясно небе за служителите на Би Ти Ви. Според слуховете, които се разпространяват в кулоарите на медията, тя е подадена заради съмнения за злоупотреби. Според твърденията Сърбу е отклонявал пари, които е прибирал за себе си.

Преди да заеме поста на мощен медиен бос, Сърбу прави кариера в Румъния. Той е човекът, който е автор на прословутия репортаж с екзекуцията на бившия комунистически лидер Николае Чаушеску. Това всъщност дава тласък на кариерата му и го изстрелва до високи постове в "Сентръл Юропиън Медиа Ентърпрайсис".

Сътресенията, които Би Ти Ви преживява напоследък, все още не са се отразили драматично на пазарния й дял. Тя продължава да бъде лидер по гледаемост с 40-50% от аудиторията, която привлича. Сериозни размествания в телевизионната класация може да настъпят след началото на есенния сезон, когато стартират куп риалити шоута, както и сериали, смятат анализатори на тв пазара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !