Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Озвездихме се

отпечатай новината

09.09.2013 09:00 | Видян 1798 пъти | Гласували 1

Озвездихме се

От тази седмица няма прошка! Свърши ваканцията, свършиха празниците, даже шоуто на протестите заглъхва  след ваканцията. Единствената ни утеха остава телевизията. А тя ще ни занимава яко със себе си и със своите звезди, докато не полудеем по Коледа.

Любен Дилов е направил сериал, в който ще осмее телевизионните лица по ТВ7. Браво на него! А БНТ съвсем сериозно ще ни убеждава какви страшни звезди са журналистите с направения от абсолютни непрофесионалисти в областта на вестникарството, драматургията и режисурата сериал Четвърта власт.

Х-фактор ще търси нови звезди по Нова, докато ВИП Брадър ще се саморазправя със старите по същия канал. Чак в Африка бТВ е изпратила отбор знаменитости, на които ще им се наложи да оцеляват. ТВ7 събира 5 стари пушки, 5 актуални имена и 5 кандидати за слава да си мерят гласовете в Музикална академия.

Сериалите Фамилията, Под прикритие, Дървото на живота също ще ни захранват със звездност без миг почивка. Добавете и тъпизмите от Домашен арест и мъката е страшна.Цяла  есен ще ни грее от екрана и великият държавен глава без глава Росен Плевнелиев. Няма звезда като него все пак.

Преди дни той обяви, че Обама и Оланд го имитират с изказванията си. Направи го по своя простодушен начин, напълно характеренза ирландска пастирка, какъвто сам президентът обяви, че е бил в миналия си живот.

В смисъл, преди да бъде комсомолски секретар при соца и назначен милионер при капа. Аман от звезди! Озвездихме се! А кога ще се хващаме на работа???

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !