Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Люба Кулезич: Казват ми Тутла

отпечатай новината

11.09.2013 14:10 | Видян 1403 пъти

Люба Кулезич: Казват ми Тутла

Тутла Кулезич ме наричат вкъщи. Стоя поне час пред огледалото, много съм суетна. Е, на галено ми викат "Тути". Това сподели в "На кафе" журналистката Люба Кулезич. По женски тя и Гала разнищиха от "А до Я" битието на гостенката. Но в типичен неин стил Кулезич не пожела да вдигне завесата за подробности, пише Блиц.

Разкри само, че дъщеря ѝ Ела се омъжила за голямата си любов – германец, който бил и нейна слабост. "Много го обичам, а те са заедно от 8 години, връзката им оцеля през разстояния, през раздели, през много изпитания", каза Люба.

Тя не скри, че се смущава, когато продължават да ѝ задават въпроси за нападението срещу нея на 14 юни. "Никак не е приятно да си спомняш това. Знам, че това не е особено голяма произшествие. На други хора се случват къде по-лоши неща", каза журналистката.

Кулезич заяви, че зад "маската" на политиците стоят различни "мерки" морал. "Като гледам стари кадри от мои предавания, си мисля, че това е само епизод от нашия живот. Искам да разказваме истории – човешки истории и случки, в които се отразява истината.

Искам хората да не се страхуват от себе си, а да го приписват на мен. Да не се страхуват от публиката, а да го приписват на мен. Тези, които не са гузни, са абсолютно смели, когато идват при мен. За да общуваш с хората, трябва да ти е леко на душата. Всеки е грешен, важното е да знаеш къде си сбъркал", философски обясни Люба.

Тя подчерта, че искрения човек на посочва, а изказва истината. "Нашата публика има сетиво за истината", подчерта. Кулезич и заяви, че е най-големият оптимист – за всяка ситуация. "Ние очакваме 25 години някой да ни реши проблемите. Решенията са пред нас, само трябва да подхождаме към тях смело".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !