Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Енчев стана блондин за рождения си ден

отпечатай новината

11.09.2013 17:15 | Видян 2645 пъти

Енчев стана блондин за рождения си ден

С чисто нова – руса, коса се появи изненадващо Жоро Енчев на партито си в клуб 365, където отбеляза с приятели 34-ия си рожден ден. Приликата му с Еминем бе повече от очевидна и коментарите и шегите за това не секнаха цяла вечер. Десетки негови приятели се стекоха в заведението, за да го поздравят, а по време на щурия купон, продължил до зори, спонтанно се пръкнаха няколко нестандартни нови дуетни тандема.

Импровизираните поздрави започна виновникът за празника, който заедно със съпругата си Цвети изпя "Две следи" в чест на двамата им синове. После сценичната половинка на Енчев – Румънеца, го измести, за да формира дует с половинката му в живота. Новообразуваното дуо започна с "Песента на крокодила Гена" от популярното анимационно филмче, премина през народната "Македонско девойче", за да прелее в известни парчета от родната поп сцена.

Малко след това жената на рожденника бе заменена от брат му Янислав и така новият дуетен тандем с Румънеца демонстрира завиден репортоар. Истински фурор предизвика бизсменът Емил Бояджиев, който демонстрира завидни гласови качества и в едно с Жоро Енчев изпълни два латино хита, като обра овациите на присъстващите.

В безспорен хит на вечерта се превърна и дуото на рожденника с позакъснялата за празника Мария Илиева. Двамата изпяха "Крадена любов" по желание на гостите. В ранни зори домакинът на партито не ги пускаше пък да си тръгнат, преди да изпеят поне една песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !