Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Прецакаха Милото за шеф на Сатирата

отпечатай новината

12.09.2013 10:00 | Видян 2112 пъти

Прецакаха Милото за шеф на Сатирата

Калин Сърменов - Милото беше прецакан в конкурса за шеф на Сатиричния театър, който управлява повече от година като временно изпълняващ длъжността, научи vsekiden.com. Актьорът, който стана и телевизионна звезда с участието си в сериала "Седем часа разлика", ще трябва да напусне кабинета си и да се изявява само на сцената на театъра. Неговото място ще бъде заето от режисьора Здравко Митков точно както предрече анонимен сигнал до медиите ден преди провеждането на конкурса.

Информацията е неофициална до момента, в който протоколът с решението на комисията за избор на новия изпълнителен директор не бъде подписан от министъра на културата Петър Стоянович. От неговото ведомство обясниха пред „Всеки ден", че за това няма точно определен срок. Самият министър пък вчера не беше в кабинета си, за да положи своя подпис, тъй като по програма имаше посещения в Бургас и Варна.

В понеделник медиите получиха анонимно съобщение, че именно Митков ще бъде избран за нов шеф на Сатирата, като зад идеята стоял лично Стефан Данаилов. Бяха посочени дори имената на членовете на комисията, които ще гласуват за него. Макар Ламбо да отрече участие в подобна схема, засега написаното в мейла се потвърждава. Другите участници в конкурса освен Милото и Митков са Мариан Бачев и Бойко Богданов.

Снимкa: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !