Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Кубрат Пулев и Теодор Салпаров в дебат кой е най-трудния спорт

отпечатай новината

12.09.2013 13:10 | Видян 3485 пъти

Кубрат Пулев и Теодор Салпаров в дебат кой е най-трудния спорт

Кубрат Пулев и Теодор Салпаров се срещнаха в спортен дебат, иницииран от Gillette. Те обсъждаха темата "Твоят спорт ли е най-трудният?", като разказаха подробно за навиците си и трудностите по време на тренировки. Естествено, всеки от тях защити своя спорт. Заедно с това спортистите поканиха феновете си да се присъединят към Фейсбук предизвикателството на Жилет – виртуалния лагер Gillette Real Men Camp, където могат да тренират като истински шампиони и да печелят страхотни награди.

Двамата шампиони демонстрираха спортните си умения и обясниха кои са най-тежките части от тренировките им. "Може да изглежда лесно, докато го правя, но боксът отнема много усилия и тренировки", каза Кубрат Пулев, докато удряше по боксовата круша. "Волейболът ми доставя голямо удоволствие, но отнема цяла вечност, докато се усъвършенства", добави Теодор Салпаров, докато показваше уменията си с топката. В дебата виртуално се включи и футболистът от Българския национален отбор по футбол – Илия Миланов, който защити тезата, че футболът, също, е един от най-мъжествените и трудни спортове.

Българските спортисти показаха колко са издръжливи, но обясниха, че тази издръжливост може да окаже напрежение върху кожата им. За тях най-доброто средство, което им помага да се приготвят за всяко важно спортно събитие е новата серия Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch, която е специално направена за силни мъже с чувствителна кожа.  

Сега с нова гладка дръжка в сребърен цвят, Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch е с по-фини, по-тънки ножчета и покритие, което осигурява по-малко съпротивление за безпроблемно плъзгане по кожата. Системата за бръснене Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch е отличена с награда и е официално призната от Българското дерматологично дружество, както и от редица реномирани дерматологични асоциации по света.

В допълнение към Gillette® Fusion® ProGlide Silver Touch се предлагат и продукти за грижа при бръсненето с марката Gillette, подходящи за мъже с чувствителна кожа, включително новият гел за бръснене Gillette® Fusion® ProGlideTM Sensitive, създаден да е нежен към кожата. Трима от петима мъже по света, като броят им расте,  се оплакват, че кожата или отделни зони от лицата им, са чувствителни.

За да илюстрира по-добре проблема, Gillette обяви резултатите от две нови проучвания сред дерматолози и потребители, изследващи случаите на чувствителна кожа, причините за това, както и изводите, които мъжете правят.  Според проучване на Европейските дерматолози за водещата марка продукти за грижа за мъжете, 8 от 10 забелязват увеличаване на оплакванията от чувствителна кожа за последните пет години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !