Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Парис Хилтън пуска новото си видео на 1-ви октомври

отпечатай новината

13.09.2013 14:30 | Видян 2033 пъти

Парис Хилтън пуска новото си видео на 1-ви октомври

Броени дни преди влизането си в Къщата на VIP Brother 2013, в специално интервю от седмицата на модата в Ню Йорк, Парис Хилтън разкри, че снимките към първото парче от новия й албум са приключили и феновете ще могат да го видят на 1-ви октомври. "Good time" ще има хаус звучене и ще бъде със специалното участие на рапъра Лил Уейн (Lil Wayne).

"Обичам Лил Уейн. Той е изключителен професионалист и е прекрасно да работим заедно" – сподели Парис.  

Вторият й самостоятелен албум, който ще реализира съвместно с рап лейбъла Cash Money Records, ще бъде на музикалния пазар по Коледа.

В интервюто най-сниманата жена в света разкрива и огромното си вълнение от успеха, който това лято постигна като DJ в Ибиса.

"Това е най-вълнуващото нещо, което се е случвало в живота ми. Прекарах страхотно на сцената и се чувствах невероятно да забавлявам хората. Усещам, че това да бъда DJ е нещо като мое призвание и го харесвам" – разказа световно известната наследница.

На въпроса не се ли притеснява от оценката, която ще получи от големите имена в DJ бизнеса, тя споделя, че много от тях са присъствали специално на партитата й и са изключително впечатлени от представянето й.  

"Зная много добре какво правя! Уча много, упражнявам се много и обичам и харесвам това, което се получава. Щастлива съм, че и феновете ми го харесват." – споделя развълнувано Парис.

Пред камерите, в директното включване от седмицата на модата в Ню Йорк, Парис Хилтън разказва още интересни факти около това как успява да съчетае менажирането на империя за милиарди с музикалната си кариера. "Аз съм доста креативна личност, радвам се искрено на живота и мисля, че именно заради това нещата се получават добре. Обичам това, което правя" – разкри тайната на успеха си Парис Хилтън.

Междувременно, два дни преди началото на най-очакваното риалити събитие в България - VIP Brother 2013, Big Brother и феновете избраха победител в Стъклената къща. Сред виповете в истинската Къща ще влезе 32-годишната Лилия Иванова от Благоевград. Дали тя ще има късмета да се запознае с Парис Хилтън, зрителите на Нова ТВ ще разберат скоро. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !