Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Робин Тике по-скандален от Майли с одобрението на съпругата му

отпечатай новината

14.09.2013 09:00 | Видян 2032 пъти

Робин Тике по-скандален от Майли с одобрението на съпругата му

Робин Тике реши да не отстъпва по скандалност на колежката си Майли Сайръс и след като на наградите MTV двамата направиха запомнящо се шоу, в което певицата се отъркваше по тялото му и флиртуваше агресивно, 36-годишната звезда се огради от голи мадами за корицата на сп. Treats, пише Dnes.bg.

Докато Майли се съблече гола и руши бетонени стени в свое видео, Тике влезе в образа на плейбоя, когото виждаме във видеото му „Blurred Lines". Певецът позира между голи дупета и гърди и най-интересното е, че това ни най-малко не смущава съпругата му Пола Патън. Дамата дори го е окуражила за фотосесията и за заснемането на парчето.

В медията Робин признава, че за пръв път се снима с чисто голи модели. „Правил съм някои снимки с разголени модели, но никога и с напълно голи. Беше много секси, хареса ми. В началото си помислих "Нека да бъдат по монокини", но съпругата и приятелите ми казаха „Няма начин, трябва да са голи!", разкри певецът.

Оказва се, че звездата отдавна е фен на сп. Treats!, което дори го е вдъхновило за снимките на „Blurred Lines".

„Когато си говорих със съпругата ми за видеото, тя ми каза: „Направи нещо като Treats!, защото толкова го харесваш". Тя дори ми извади един брой на списанието с Емили Ратайковски и каза: „Това е нашето момиче". И ние проведохме кастинг и я наехме, добави Тике.

Не само текстът на песента, а и самото видео стана доста пикантно. За него Робин коментира следното: „И тримата мъже в него сме женени и имаме деца. Така че всичко е някак невинно. Искахме да вкараме всякакви табута в него – наркотици, инжекции и т.н. След като видеото беше забранено в YouTube, съпругата ми написа в Twitter: "Насилието е грозно, голотата е красива". Искахме да е максимално забавно".

Снимка: сп. Treats!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Кой обра наградите ВЕТ

Няма коментари към тази новина !