Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Ивана яде луканка преди участие

отпечатай новината

16.09.2013 16:30 | Видян 2467 пъти

Ивана яде луканка преди участие

Звездите имат своите странни ритуали. Преди да излязат на сцената или да започнат новия ден, те си имат специална програма, с която се чувстват по-уверени в успеха си. Някои се уповават на силата на боговете, а други - на собствените си талисмани и действия в началото на деня, пише Lifestyle.bg.

Ритуалът, който Миранда Кер извършва всяка сутрин, за да може да бъде готова за модния подиум, е да си направи вълшебно питие. Красавицата държи на спорта и правилното хранене, започвайки сутрините си с топла чаша вода с лимон, който по нейни думи "помага за храносмилането и пречиства тялото". След това задължително си прави чаша от специалния си Morning Shake. Моделката вярва, че точно той я зарежда с енергия през деня. Коктейлът съдържа пресен кокос, пресовано мляко, годжи бери и големи количества витамини.

Ивана има още по-вкусен ритуал, преди да излезе на сцената. Навикът ѝ искрено забавлявал екипа, с който работела за участията си. Преди да излезе на сцената, изпълнителката на "100 патрона", задължително се черпи с тлъсти суджуци. Приближени до звездата разкриват, че певицата често пъти вади от чантата си ножове и луканки и апетитно си похапва. Признава, че така се зарежда с нужната ѝ енергия преди всяко излизане на сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !