Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия се нахвърли срещу Венета Райкова

отпечатай новината

17.09.2013 15:30 | Видян 2955 пъти | Гласували 1

Алисия се нахвърли срещу Венета Райкова

Алисия се опълчи срещу устатата Венета Райкова. Изпълнителката на "Твоя тотално" заяви в официалния си профил в социалната мрежа, че блондинката се опитва да прави предаването си на неин гръб. Певицата отсече, че няма да даде интервю на Райкова, пише Lifestyle.bg.

Факт е, че тези, които не са пожелали да отидат в студиото при Венета, си навличат гнева ѝ. Затова от доста време насам повечето гости на блондинката не са толкова популярни личности.

"Благодаря на всички мои почитатели за фен страниците, които са ми направили. Но когато някой се представя за мен и пише и коментира от мое име (като в случая с Алисия Дойчева), не мога да си замълча - ще алармирам за нередността, моля и вие да ми помогнете. За пореден път ще кажа, че ALISIA (Official) е единствената ми официална страница във Facebook. НЯМАМ ЛИЧЕН ПРОФИЛ.

Надявам се това да стане ясно и на уважаемата журналистка Венета Райкова, за да не заблуждава зрителите си с цитати от фалшиви страници или профили, опитвайки се отново да си направи предаването на мой гръб, понеже аз интервю няма да ѝ дам, докато срещам такова отношение от нейна страна. Хубава седмица на всички!", това написа певицата в профила си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !