Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Защо подпалиха колата на Генка Шикерова?

отпечатай новината

18.09.2013 11:30 | Видян 1829 пъти

Защо подпалиха колата на Генка Шикерова?

Автомобилът на водещата на сутрешния блок на бТВ Генка Шикерова действително е бил запален умишлено, с цел сплашване или разчистване на сметки с журналистката. Това съобщиха лично от медията в официално писмо по-рано днес. В него от телевизията остро осъждат вандалския акт и обявяват пълната си подкрепа за репортерката си. Именно в изявлението от бТВ разкриват, че и органите на реда са убедени, че става въпрос за умишлен палеж.

Според полицията, колата на Шикерова е била запалена, за да се сплаши водещата заради неудобна тема, която е разглеждала в ефира. Самата журналистка до момента отказва коментар за покушението срещу автомобила й. Шикерова не отговаря на мобилния си телефон и категорично не желае да превръща личния си проблем в медийна сензация, пише razkritia.com.

Припомняме ви, че личният автомобил на водещата на сутрешния блок на бТВ беше подпален около 20.30 часа снощи пред дома ѝ. Съседи са се опитали да се справят с огъня, но без успех. Колата на Шикерова е напълно изгоряла, а единствено намесата на пожарникарите е предотвратила разрастване на пожара. Още с първите си дни като водеща, журналистката разбуни духовете, засипвайки с неудобни въпроси лидерите на БСП и ДПС – Сергей Станишев и Лютви Местан като след това дори сравни Бойко Борисов с Адолф Хитлер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !