Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Тризначките вдигат панаир в кметство, дължат 15 бона

отпечатай новината

18.09.2013 13:00 | Видян 2258 пъти

Тризначките вдигат панаир в кметство, дължат 15 бона

Нов скандал гръмна с тризначките от Благоевград - Вяра, Надежда и Любов. Община Благоевград заведе дело за 14 900 лв. срещу майката на блондинките. Те се прочуха с участието си в "Биг Брадър", като спечелиха голямата награда от 200 000 лв. в един от сезоните му. Любка Станчева дължи парите за неплатен наем на двата общински апартамента, в които живее близо 30 години, пише Струма.

Кметството си търси парите за периода 1 юни 2009 - 31 март 2013 г. 2600 лева от сумата от близо 15 бона са лихви. Апартаментите са съседни и се намират в жк "Еленово". Любка Станчева получила домовете през далечната 1985 г., когато бъдещите звезди на "Биг Брадър" се появяват на бял свят.

Тъй като тризначките имат по-големи брат и сестра, вестта за многодетната им самотна майка стига лично до тогавашния генерален секретар Тодор Живков и той се разпорежда семейството да получи общинско жилище, волга, медицински работник.

Тогавашният кмет на Благоевград Захари Донев обаче се ограничава до 3 бебешки креватчета и два съседни общински апартамента в "Еленово", за чиито наем общинарите единодушно си затварят очите. След 1989 г. чиновниците в кметството водели апартамента като общински и с неплащан наем. След като "звездите" прибраха 200 000 лв. от "Биг Брадър", общинарите решили, че могат да поискат наем поне за последните няколко години.

Още когато получили преди известие от съда, че срещу тях ще се води гражданско дело за неплатена рента, тризначките побеснели и нахлули в община Благоевград да вдигат скандали. Те категорично заявили, че нямат никакво намерение да платят и 1 стотинка. "Ще стоим там, колкото си искаме", отсекли фуриите и заявили, че кметът Атанас Камбитов правел всичко това "от злоба и завист".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !