Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Емануела се развежда?

отпечатай новината

18.09.2013 15:30 | Видян 2559 пъти

Емануела се развежда?

Фолк певицата Емануела и възлюбеният й Никола се венчаха преди няколко месеца в нашумяло риалити. От тогава гърлата не издава много за семейния живот освен, че се местят в нов дом. Близки на двойката твърдят, че в тяхната връзка Емануела винаги е имала свободата да прави каквото си иска, пише hotarena.net. Тя се е държала студено с него, излизала сама с приятели и също така е забранила на синеокия си съпруг да се явява на нейни участия. Често е забелязвана да проявява фриволно поведение към засукани млади бизнесмени, пише още Lifestyle.bg.

Това не е новост, тъй като певицата Джорджия преди време разкри, че изпълнителката на "Нищо не знаеш" се е предлагала на мъжа й. Съвместното съжителство на Емануела и чехльото търпи пълен провал. Приятели на Никола споделят, че е въпрос на време той да се осъзнае, а направи ли го, със сигурност няма да има повече компромиси и ще подаде молба за развод.

В последно време фолк гърлата влагала всичко изкарано по кръчмите в новия им дом в Бояна. Брюнетката е категорична, че не иска да забременява на този етап, а евентуално след няколко години, когато ще има пари да си стои вкъщи и да гледа детето.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !