8% са пристрастените към пазаруване -...

8% са пристрастените към пазаруване - шопахолиците в...

Софи Маринова и Камджалов завладяха...

Вчера (28.05) в зала 1 на НДК се състоя световната...

Ани Салич се провали

отпечатай новината

24.09.2013 11:15 | Видян 3189 пъти

Ани Салич се провали

Много шум за нищо - в буквалния смисъл - се оказа новото шоу "Вокс попули", което трябваше да бъде водено от Ани Салич. То беше рекламирано по всички телевизионни и радио канали на Би Ти Ви, но така и не видя бял свят. Вместо него отново въртят турската сага "Огледален свят", пише Всеки ден.

Малко преди началото на новия телевизионен сезон в Би Ти Ви се зарекоха турските сериали да изчезнат безследно от праймтайма. Това обаче се оказа само високопарно обещание, което не беше спазено. Фериа от "Огледален свят" тихо се промъкна с цели два поредни епизода в четвъртък, когато по план трябваше да пуснат "Вокс попули" на Ани Салич.

Стартът на предаването беше обявен официално за миналата седмица. В последния момент обаче Би Ти Ви промени тихомълком програмата на сайта си и пусна турската сапунка без никакво предупреждение. Тя е заложена и за този четвъртък.

Когато го излъчваха всеки ден, "Огледален свят" беше истински отличник на телевизията по рейтинг, докато новите проекти като "Африка" и "Нищо лично" не могат да се похвалят със същия успех. В Би Ти Ви били ужасени, когато видели готовия продукт на "Вокс попули".

Ръководството на медията преценило, че той не става за праймтайм и ще бледнее пред "ВИП Брадър" на Нова, който набира все повече фенове. Затова решили да залагат на сигурното и вече два поредни четвъртъка пускат турския сериал.

Самата идея за "Вокс попули" е твърде мъглява. Това са филми, в които зрителите определят развитието на действието чрез гласуване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !