Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Лео напусна ТВ7

отпечатай новината

24.09.2013 12:45 | Видян 1787 пъти

Лео напусна ТВ7

Водещият на "Какво ви забърка Лео" Лео Биянчи напуска ТВ7. Той вече няма да се изявява в телевизията заради семейни причини. Това съобщи самият той в отворено писмо, пише 24 часа. Ето и целият текст на писмото:

Скъпи приятели на "Какво ви забърка Лео",
Изминаха три страхотни години. Три години, пълни с много радост. За това време през моята сладка и цветна кухня минаха приятели, актьори и певци, спортисти, политици, майстори готвачи, хора от всякакви националности.

Това се превърна в "моето" предаване. Различно от всички други в ефира. Беше страхотно да бъда заедно с вас. Беше фантастично да израстваме заедно с екипа от чудесни професионалисти, с който яко се забавлявахме. Много ги обичам!

Поради причини, свързани с моето семейство, обаче, се налага да прекъсна работата си с продуцентската компания no frame и с TВ7 - едно прекрасно семейство и една телевизия, която ми даде възможност да израсна професионално. Аплодисменти за моите продуценти от no frame, благодарение на които се превърнах в популярно лице от телевизията.

Благодаря им също, че винаги са били точни към мен и от тях научих много неща за шоубизнеса. Днес, скъпи приятели, трябва да се сбогувам с вас, или само да си вземем довиждане до скоро. Защото моят път с продуцентите от no frame и TВ7 приключва тук.

Много ви обичам и винаги ще останете в сърцето ми!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !