Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Милото окраде Сатирата

отпечатай новината

25.09.2013 16:30 | Видян 1873 пъти

Милото окраде Сатирата

Потресаващи разкрития за самоуправство, злоупотреба със служебно положение и кражби в огромни размери, направи актьорът Павел Попандов за колегата си Калин Сърменов. Докато заемаше поста директор на Сатиричния театър, Милото е присвоил сериозни средства и се е нагушкал до козирката с пари, пише skandalno.net.

"Затова се натиска толкова да остане директор, краде. Сърменов направи опит да смени столовете за сумата от, забележете, 250 000 лева. Така и не успя да му се отвори парашутът, защото нито един от сценичните работници не се подписа в молбата му за отпускане на средства, нито един актьор. Калин обаче успя да продаде на театъра една стара кола на супер висока цена. А в момента води толкова мръсна кампания да остане на поста, че ме е срам дори като си помисля", категоричен е Попандов.

Калин Сърменов от своя страна категорично отрече всички изявления на своя колега. Уточни, че въпросната кола е "една баничарка", която продал на театъра при напълно прозрачни условия с търг. Убеден е, че новият директор на Сатирата Здравко Митков е предварително назначен, а конкурсът е фиктивен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !