Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Спецпроект: Лияна се пуска на Тервел във ВИП Брадър

отпечатай новината

30.09.2013 13:00 | Видян 6732 пъти

Спецпроект: Лияна се пуска на Тервел във ВИП Брадър

Най-коментираната двойка във ВИП Брадър, Лияна и Тервел Пулев, много бързо стана любима и на всички зрители. Тяхната свалка започна почти от началото на шоуто, а често ухажването приключва в банята. Двамата не се крият от камерите и се гушкат на воля, като близостта между тях е факт и се вижда от зрителите.

В един от последните епизоди на риалитито Тервел и Мариан обърнаха спалнята на фитнес, за да спечелят с мускули сърцето на фолкзвездата. Двамата се премятаха, правиха лицеви упори и коремни преси пред излегнатата звезда. Те са много красива двойка, коментираха за Тервел и Лияна останалите съквартиранти, които не подминаха разгорещената обстановка около звездата.

„Палавнице, палувай си, нали знаеш, че ще се видим и отвън“, не спря да флиртува с нея Тервел. „Тия дни ти се мерна дамската превръзка от късите поли“, нападна я обаче той, за което тя му се разсърди и се разплака. Наложи се Пулев да я утешава. „Явно си прав, сигурно не се държа както трябва“, разкая се Лияна.

В разговора се намеси и Валя Червенкова, която подчерта, че Лияна е много красива и със страшно тяло, но мъжете вече втора седмица са в Къщата и могат да проявят нагон заради късите й поли. „Не я нападайте, и тя е същество“, призова Червенкова. „Да не ти пука на пуканката“, обобщи Станка Златева, обръщайки се към певицата.
Според клюката, съпругата на боксьора Диана Ненова е възмутена от лековатото поведение на фолк певицата Лияна в Къщата. Майката на детето на Тервел Пулев не одобрявала близките отношения между него и изпълнителката. Спортистката се успокоявала с това, че половинката й си пада по жени с борбен дух и здраво стъпили на земята, а не по драматизиращи девойки, които не са наясно какво и кого всъщност искат.

Близки до Диана издават, че според нея Лияна има визуални данни, от които всеки един мъж би се впечатлил, но не и за дълго време. „Тази жена става само за една нощ, това е. Нищо повече!“, изкоментирала унижената волейболистка. Другото успокоение, което Диана си внушавала е, че монтажът, който екипът на ВИП Брадър прави, е манипулиран и не отговаря на действителността, както смятат и доста от феновете на предаването.

Според Еделвайс пък, Мариан Кюрпанов само си играе с фолк певицата, докато Тервел я вземал доста на сериозно. „Лияна е от тези жени, които трябва постоянно да бъдат бити“ , еротичната танцьорка счита, че само така изпълнителката ще бъде сложена на мястото си. Русокоската е отвратена от Лияна, защото си лягала гримирана и обличала провокативни тоалети. Стойко Сакалиев пък номинира чалгарката, тъй като е разконспирирал коварната й стратегия, с която тя оплита в мрежите си мъжете в Къщата. Според него това не би се отразило добре на детето й.

По форумите пък не престават да коментират заформилия се триъгълник между фолк певицата, боксьора Тервел Пулев и модела Мариян Кюрпанов. „Не вярвах, че Тервел има интерес към Лияна, защото си мислех, че има семейни ценности. Лияна ми беше симпатична, но поведението, което демонстрира, ми е много неприятно. Сигурно не е симпатично една жена лигаво да ходи при един или друг мъж. Тя демонстрира едно поведение, което е типично чалга поведение. Тя масажира един, друг, трети. Тук се задават модели на поведение“, коментира и журналистката Кристина Патрашкова, която участваше в предишния сезон на ВИП Брадър.

Лияна така и не можа да си намери стойностен партньор и била нещастна в любовта.
Супер 19` разучи, че още преди години врачка предрекла на красивата певица, че ще има само фатални връзки с хора от противоположния пол. Гадателката била категорична, че кармата на изпълнителката била такава и повечето й връзки ще се провалят с гръм и трясък.

Преди време Лияна стана главен медиен герой. Този път не като топ поп-фолк звезда, а като жената вамп, заради която футболният национал Благой Георгиев напусна бременната си приятелка. Преди няколко месеца пък окончателно се раздели с бащата на дъщеричката й Махмуд.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !