Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

НиЛо: Страхувам се от хорската злоба

отпечатай новината

01.10.2013 09:00 | Видян 2799 пъти

НиЛо: Страхувам се от хорската злоба

Тази събота ще е премиерата на новото предаване Поверително от НЛ. "Още първия път, в който чух Поверително от НЛ, си помислих, че много скоро всяка тайна ще бъде разгадана. Всъщност това е светско предаване без аналог в България - авторска концепция, която е разработена специално за мен, разбира се. Както знаете, до мен стигат най-горещите светски истории. Самата аз имам амбицията да го превърна в предаването, за което всички ще говорят, просто защото аз съм момичето, за което всички говорят", сподели Николета Лозанова, която ще е водеща на шоуто.

То ще се излъчва всяка седмица и в рамките на един час ще представя най-жълтите новини у нас. Лозанова обещава да бъде без конкуренция, да не показва треторазредни звезди, да не задава махленски въпроси и да не показва евтини декори. Това няма да бъде предаване, в което да се изявяват само фолк певици, а и сериозни публични личности и в политиката, и в обществения живот. "Мен никога и от нищо не ме е страх, освен от злобата на хората.

Съжалявам, ако българските звезди недоволстват, че ги снимаме и показваме в далеч по-различна от лъскавата им светлина, но все пак градът е голям и папараците дебнат отвсякъде", закани се бившата на Валери Божинов.
Още любопитни клюки за НиЛо четете в новия брой на вестник Супер 19`

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !