Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Наркобосовете съсипаха Лияна

отпечатай новината

01.10.2013 17:45 | Видян 10764 пъти | Гласували 3

Наркобосовете съсипаха Лияна

„Лияна е от типа жени, които ако не бъдат бити, не се чувстват обичани”, смайващо заяви ВИП-съквартирантката й Еделвайс пред Гала. Като рускиня тя ги разбира тези неща. Само този народ има пословица, която гласи: „Бие ме, значи ме обича”. Ала русокосата сексбомба може и да се окаже права като проследим жизнения път на нашата певица, пише Всеки ден.

Преди години врачка предрекла на красивата Лияна, чието истинско име е Лиляна, че ще има само фатални връзки с хора от противоположния пол. Гадателката била категорична, че кармата на изпълнителката била такава и повечето й любови ще се провалят с гръм и трясък. И наистина, целият рев около рязането на косата на певицата се оказа заради грубите методи, които прилагал при връзката си с нея забравения вече бос Фалконети, който е първият мъж в нейния живот. Хваща я още като ученичка в спортното училище.

Пламен Иванов –Фалконети е прословут в подземния свят като инквизитор спрямо неточни бизнеспартньори. В криминална му биография службите на МВР са вписали много наказателни акции, заповядани от него. Момчето на Лияна ръководи отрядите на СИК в София. Официално е арендатор на хотел"Орбита", който пък е главна квартира на трибуквеното формирование през 90-те години. Той е и собственик на казиното в него. Годините са такива, че София е както Чикаго от 30-те години. Властта не пречи на яките момчета да въртят бизнеса си, но учтиво ги приканва да не я месят в конфликтите помежду им и да ги решават по каубойски вътрешнозаводски.

Войната по онова време е между групировките СИК и ВИС. Смята се, че първата от тях, към която принадлежи Фалконети, е по-близка до БСП и по обясними причини, бизнесът й рязко дръпва при управлението на Жан Виденов. Той обаче е свален от власт и БСП сдава втория си мандат на 4 февруари 1997 г.  Само 24 дни по-късно софийският й бос Фалконети е бе разстрелян показно с 5 куршума на паркинга на вече нашумелия тогава ресторант "Олимп" на превърналия се във финансист при следващото управление Славчо Христов на ул."Черковна".

Убийството на Пламен е първото заради дрога. Такава е и основната версия тогава, припомнят колегите от „Монитор”. Не стана известно извършителят да е открит. Според хипотезата на разследващите за Фалконети е била издадена смъртна присъда от кюрдския клан Саид заради откраднати около 15 кг хероин, охранявани от негови подчинени. Наркотикът бил бързо препродаден на сърби и парите присвоени. По това време в България са двама от братята Саид. В края на същата година те са изгонени от страната като заплаха за националната сигурност.

Какво нещо е иронията на съдбата? Бизнесът е поет от техния племенник, но през януари 2004 г. Фарук Йозмен е хванат с 14 кг хероин край софийското с. Вакарел. Той е братовчед на Махмуд Йозджан – втория мъж на Лияна. Двамата кюрди са съдени в Свиленград и Хасково за организиране на канал за трафик на наркотици. Пуснат под гаранция, Йозджан се укри и избяга от България. Обявен е за издирване, но въпреки многократните разкази на певицата в периодите на затопляне на отнощшенията им къде са били в Турция и как са си прекарали, допълвани от много снимки, силите на реда в двете държави – нашата и комшийската все не могат да го хванат.

Кюрдът се запознава с Лиляна Валентинова Попова, както е истинското име на певицата, в заведение на Коко Динев. На 14 февруари 2002 г. Йозджан купува годежен пръстен, но е арестуван в същия ден и така не успява да се сгоди и да се ожени за нея. Обвинен е от антимафиотите за трафик на над 30 кг хероин. Той е изпратен в затвора, където двамата минават под венчило по начин, който може да се види само във филм. Доколко е имало истински брак вече е трудно да се каже. Но по това време се ражда и общото им дете, което вече е голямо момиче, което прави съюза на влюбените, какъвто и да се води по закон,„от векове за векове”.

След бягството на Махмуд, той редовно изпраща коли за Лияна и дъщеря си, за да му ги карат да ги вижда в Турция. Там той води бохемски живот, ако се съди по многократните й и илюстирани разкази за общите им преживявания. Баш в  Турция Лили му изневерява с Благо Георгиев. Мнозина са шашнати, когато в медиите се появява новината, че певицата е придружила футболиста по време на лагера с тогавашния му отбор „Терек” от Грозни, Чечня в прочутия курорт Анталия. Това е нечувана дързост, тъй като двамцата са на територията на Махмуд и той е бесен.

Всъщност заварката е станала още преди новата 2010 г. в българския курорт Банско, където услужливи папараци правят фотосесия на страстен танц и милувки между Благо и Лияна. Не би имало никакъв проблем, ако в същото време жената на футболната и модна икона не чака тяхното дете. Новината за бременността им не е тайна за никкого, камо ли пък за Благо и Лияна. Но явно не пречи на флирта им. Когато цялата работа се разчува и двойката е подложена на обществено линчуване на тема морал, Георгиев се покрива в скута на отчаяната си съпруга и оставя „другата” в любовния триъгълник да се оправадава нагоре – надолу в медиите. Лияна предизвиква искрено съжаление, когато насълзява големите си очи на сърничка. Дотоклкова, че дори коравото сърце на Махмуд омеква и той успява да прости забежката й.

Нещата между двамата отново потръгват, заговаря се за истинска голяма сватба на турска територия. Ала това лято отново прехвърчат искри и за пореден път Лияна заговаря, че няма бъдеще с кюрдския мъж на своя живот и баща на нейното дете. Затова няма нищо странно, че във „ВИП Брадър” тя е първа флиртаджийка. В случая с Тервел обаче май не е познала, защото неговата съпруга превъзхожда много певицата във всяко отношение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !