12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Елена Петрова в немилост

отпечатай новината

03.10.2013 10:00 | Видян 3326 пъти

Елена Петрова в немилост

В пълна немилост е изпаднала от няколко месеца насам актрисата Елена Петрова. Театралката, чийто последен звезден миг бе в "Стъклен дом", не се е появявала на екран от близо година и славата, а и работата определено й липсват, коментираха пред "Всеки ден" хора от гилдията.

Близки до Елена разказват, че проектите й в последно време куцали и всичко, с което тя се захване, удря на камък. Петрова получи през лятото няколко предложения за участие в родни сериали, но в крайна сметка отникъде не чула положителен отговор за снимки. Тя се погрижила дори с връзки да си уреди роли в продукции на големите режисьори, но така и не се намерил подходящ персонаж за уменията й.

В бранша упорито се шушука, че не само голямата цедка за българските сериали през този телевизионен сезон е основният проблем Петрова да не е на екран. Открай време актьорите недолюбват Елена, тъй като според мнозина тя не блести с особен талант и качества, но пък за сметка на това винаги си урежда главни роли благодарение на близостта си с режисьори, продуценти и директори. Поблазнена от телевизионната слава, къдравелката не се задоволява само с участия в театрални постановки, именно заради което напирала за главна роля във филм и сериал.

Не само меракът за слава кара Елена да чука от врата на врата, търсейки си работа. Според мнозина звездният й начин на живот и нулевите приходи в последно време буквално са я разорили, заради което тя е на прага на фалита.

Петрова дори започнала да подновява лека-полека контактите си с бившия си съпруг - гръцкия милионер Аристотелис Фотилас, като нейни познати подозират, че тези й действия имат користни цели. Макар двамата да се разведоха заради безбройните изневери на Елена, тя не спира да твърди, че е в отлични отношения с гърка. Освен за двете си близначета Фотилас издържа финансово и самата Елена, която при раздялата им заявила, че възнамерява да се издържа самостоятелно, ала сега е по-тиха от водата и всеки месец с нетърпение чака кеша от бившия си съпруг.

Снимка: Любомир Асенов

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !