Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Колинс: Искам филми, към които да изпитвам истинска страст

отпечатай новината

05.10.2013 09:00 | Видян 1664 пъти

Лили Колинс: Искам филми, към които да изпитвам истинска страст

Миловидната актриса от "Огледалце, огледалце" Лили Колинс изглежда супер шик на корицата на септемврийския брой на списание Seventeen, Мексико.

24-годишната дъщеря на британския музикант от групата „Дженезис" Фил Колинс вече гради своя успешна кариера в Холивуд. Освен това нежната брюнетка натрупа слава покрай връзките си с холивудските красавци Зак Ефрон и Тейлър Лаутнър.

Изобщо Лили е в началото на пътя към голямата слава, но има доста големи шансове да стигне далече предвид таланта, външния си вид и страстта си към актьорската професия.

Ето и какво споделя с изданието звездата от новата лента "Реликвите на смъртните: Град от кости":

За стила си на обличане: "Не знам, но по някаква причина стилът ми е различен от този на моите връстници. Аз обичам да експериментирам със себе си. Винаги съм искала татуировки и вече имам две. Едната е на гърба ми и на нея пише „любовта винаги и завинаги".

За това, че се вдъхновява от кариерите на актрисите Дженифър Лорънс и Кристен Стюарт: "Възхищавам се на начина, по който и двете се държат въпреки славата си. Освен това те успяха да излязат извън образа на ролите, с които станаха известни и да се впуснат в съвсем различни проекти. Това е, което и аз искам да направя с моята кариера. Искам да балансирам забавни и големи филмови продукции с малки кино проекти, към които обаче изпитвам истинска страст."

Снимка: сп.Seventeen

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !