Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Граплинг супер-среща: Добруджански срещу Караиванов

отпечатай новината

04.10.2013 10:30 | Видян 2223 пъти

Граплинг супер-среща: Добруджански срещу Караиванов

Изненадваща супер-среща по правилника на ADCC по събмишън граплинг ще се проведе между варненския ММА боец и треньор на клуб "Десант", Николай Добруджански и талантливия състезател на столичния клуб "Martial Animals", Ангел Караиванов, пише mma-bulgaria.com.

Двамата ще премерят сили на земя по време на ММА гала-вечерта RPC: Be Strong на 19-ти октомври в Арена Армеец. Срещата ще бъде първата от програмата за вечерта, като след тях започват битките по правилника на ММА.

И двамата състезатели са добре познати на участниците в съревнованията по граплинг. Сега те излизат един срещу друг, за да определят кой от тях владее по-добре техниките на земя.

От сутринта на 19-ти октомври в Арена Армеец ще се проведе фестивала за силови и бойни спортове "Dimitar Dimitrov's Classic 2013", който ще включва състезания по грпалинг, муай-тай, бразилско жиу-житцу, вдигане от лежанка, стронгфит, бодибилдинг, бикини фитнес, а вечерта грандиозно ММА състезание.

Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketpro.bg и магазинът на ММА България на ул. Искър 16 в София. Цената им е 10, 15 и 20 лв. като важат за целия ден.

Снимка: mma-bulgaria.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !