Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скандална лента с Майкъл Дъглас на Киномания 2013

отпечатай новината

07.10.2013 12:00 | Видян 1893 пъти

Скандална лента с Майкъл Дъглас на Киномания 2013

Отличеният с 3 награди Еми Зад свещника на режисьора Стивън Содърбърг е сред хитовите заглавия на Киномания 2013. Филмът, чиято премиера беше в Кан през май, донесе първата награда Еми в кариерата на Майкъл Дъглас.

Преди две седмици, на церемонията в Лос Анджелис, той грабна приза за най-добър актьор в телевизионен филм за превъплъщението си в ексцентричния пианист Владиу Валентино Либерачи, който е един от най-популярните изпълнители през 60-те и 70-те години на миналия век. Зад свещника получи още две награди - за най-добър телевизионен филм или минисериал и най-добър режисьор. Сюжетът проследява бурната 6-годишна връзка между легендарния музикант и доста по-младия му любовник Скот Торсън (в ролята е Мат Деймън) във времена, когато хомосексуализмът е абсолютно табу.

Филмът се фокусира не толкова върху живота на Либерачи, колкото върху противоречивата му личност и сложните отношения между него и партньора му. „Зад свещника” е само едно от чисто новите заглавия, които ще представи Киномания 2013. Събитието стартира на 14-ти и ще продъжи до 28-ми ноември тази година. Организаторите от НДК отново ще покажат най-доброто от световното кино с над 50 заглавия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !