Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тейлър Суифт: Никога не съм си пасвала перфектно с мъж

отпечатай новината

12.10.2013 09:00 | Видян 1774 пъти

Тейлър Суифт: Никога не съм си пасвала перфектно с мъж

Изпълнителката на хита "Love Story" Тейлър Суифт стана известна освен с музиката си и с това, че не може да задържи любовта на нито един от мъжете в живота си, а те са все известни. През обятията на блондинката са минали звезди като Джейк Гиленхал, Джо Джонас, Джон Мейър, Тейлър Лаутнър и Хари Стайлс. В ноемврийския брой на списание Glamour, Великобритания, певицата споделя, че все още се надява да намери любовта.

Вижте няколко акцента от интервюто с мис Суифт:

За взаимоотношенията ѝ с мъжете:

"Досега съм научила това, че ако усещам силна химия между себе си и някого, започвам прекалено много да се взирам в тези отношения и нещата се разпадат."

За това дали би простила изневяра:

"Гледала съм как моя приятелка се събира със своето гадже, дори след като той ѝ е изневерил, само защото казва, че си „пасват с него перфектно". Аз не знам дали бих простила. Може би защото все още не съм срещнала мъж, с когото да си пасна перфектно."

За взаимоотношенията си с известни мъже:

"Не мога да се зарека, че никога повече няма да излизам с популярни личности от областта на изкуството. Точно в момента обаче не се оглеждам за връзка. Сега нямам гадже, но съм една щастлив и спокойна жена."

За публично разкритикуваното представяне на Майли Сайръс на видео наградите на MTV:

"Има личности, които са примери за подражание, но които също правят грешки и си изтърпяват публичното унижение."

За това, че вече избягва да чете таблоиди:

"Не съм обсебена от себе си. Ако четях и се впечатлявах от всички лоши неща, които хората казват за мен, досега щях да съм полудяла. Предпочитам да се дистанцирам все пак от таблоидите, защото от нещата, които пишат, все пак може да ме заболи. Единственото, което наистина мога да контролирам, са моите песни и поведението ми. Смятам да се фокусирам върху тях."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Glamour

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !