Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Мадона изучава Корана

отпечатай новината

08.10.2013 13:40 | Видян 1497 пъти

Мадона изучава Корана

Мадона е от жените, които цял живот изненадват другите с постъпките си. И докато мнозина предричаха крах на романса ѝ с далеч по-младия танцьор, изповядващ исляма, Брахим Зайбат, поп кралицата доказа връзката им е повече от истинска и щастлива, след като реши да се запознае с неговата религия исляма, научи blife.bg.

Мадж е започнала да изучава светата книга на мюсюлманите – Корана. „Строя училища в ислямски страни и изучавам Корана. Сматам, че е важно човек да е запознат с всички важни книги на различните религии", сподели певицата в новия брой на сп. Harper's Bazaar.

Мадона все още не е споделила дали ще се посвети и на тази религия, тъй като тя е ревностен поклонник на юдаизма, в частност на Кабала.

„Както моят приятел Йаман винаги ми казва -добрият мюсюлманин е добър евреин и доброят евреин е добър християнин. И аз съм напълно съгласна с него. За някои хора тази мисъл би била доста предизвикателна", добавя звездата. Мадона е отгледана като католичка, но през последните 17 години тя изповядва Кабала.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !