Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дянков разделен с Ирина

отпечатай новината

10.10.2013 14:00 | Видян 2422 пъти

Дянков разделен с Ирина

Симеон Дянков и Ирина Велкова, барабар със захаросаната сюжетна линия покрай кучето им, което бившият министър целуваше по време на заседания във финансовото ведомство, прекъснати от любовницата му с думите: „Мони, цункай Джиджи", са вече минало. Заминаването на Дянков в Русия като преподавател било уредено от тъста му с една основна цел - да спаси брака на дъщеря си, научи „Всеки ден".

След позора от изневярата с шефката на кабинета му съпругата на Дянков Карълайн си събра багажа и заедно с децата се върна в САЩ. Когато изхвърча от предишното правителство почти в края на мандата му, финансовият спец я последва, но в комплект с Ирина, която се настани в апартамент под наем и отново ангажира цялото време на любовника си.

Бесен от наглостта им, бащата на Карълайн предприе крути мерки. С дебели връзки в реномиран икономически ВУЗ в Москва, физикът с еврейски корени Питър Фройнд уреди зет си на скъпоплатена работа като преподавател, но при едно условие - отива там без Ирина. Така дъщеря му ще се успокои и ще има време да реши иска ли развод.

Всъщност пак тъстът има пръст и в назначението на Дянков в Световната банка - последното му работно място, преди да стане финансов министър и вицепремиер в България.

За добрия имидж на семейството, Мони ще взима и баснословна заплата от 2 млн. долара на година. Питър го е предупредил, че ако разбере, че Велкова е стъпила на руска територия, разводът му е в кърпа вързан.

Дянков ще остане гол като пушка, защото семейните активи и недвижими имоти се водят на името на жена му. Притиснат натясно, бившият министър не се е колебал дълго, преди да съобщи на Ирина, че засега връзката им няма как да продължи.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !