12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Свалят Любо Нейков?

отпечатай новината

10.10.2013 14:20 | Видян 2176 пъти

Свалят Любо Нейков?

Тъй нареченото комедийно шоу "Голата истина" с Любо Нейков и Ели Гигова търпи колосален провал. Рейтингът му е далеч под критичния минимум, а двамата водещи не само не могат да конкурират Зуека и Рачков, но и ги легитимират като властелини в осмиването на политици и телевизионери, пише pik.bg.

По тази причина шефовете на Би Ти Ви обмислят да свалят Нейков и екранната му партньорка от ефира. За това помага и огромното зрителско недоволство срещу изкуствения тандем. Зрителите са неприятно изненадани от плоските шеги и беззъбата сатира, която им поднасят Любо и Ели.

Някои от доскорошните почитатели на Нейков предлагат изкуственото шоу да развърти томбола с награди като единствено лекарство срещу дълбоко заспиване. Често се припомня и един от многобройните гафове на Любо, когато показа клипче с пеещи деца от корейски хор и си направи просташка шега, заявявайки, че в песничката малчуганите желаят смърт за Америка. Скандалното твърдение на комика плъзна по родни сайтове, но без никаква закачка, а съобщено като напълно достоверен факт.

„Господари на ефира” обаче си направили труда да научат какво действително се пее от невръстните хлапета и пуснаха в ефир точния превод. От него става ясно, че Нейков си е съчинил изцяло бруталните пожелания на децата към Америка, а всъщност те си пеят за патенца и прасенца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !