Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Мира Радева води класацията за най-мразен съквартирант

отпечатай новината

10.10.2013 16:00 | Видян 1216 пъти

Мира Радева води класацията за най-мразен съквартирант

Цели пет номинации отнесе Мира Радева от съквартирантите и за трета седмица оглави класацията от номинирани за изгонване. За нейна изненада още пет номинации отнесе и дъщеря й Анна, но не защото другите я мразят. Аргументите за Анна бяха, че трябва да отиде при мъжа си, който бе изгонен в понеделник и двамата не бива да бъдат разделни. Е, чуха се и мнения, че тя е прекалено инертна, прекалено мързелива, никога не припарва до кухнята, освен да яде, никога не мие чиниите и не готви, а предпочита това да го направи майка й и общува предимно с майка си, като за останалите е като затворена книга. Една дума не мога да си разменя с нея, оплака се Станка Златева. Трудно общувам с това момиче, допълни Ирина Флорин. Тук е, а сякаш я няма каза Павел Чернев, цитиран от skandalno.net.

Но думите за Анна бяха почти като комплименти на фона на аргументите, с които искаха да се отърват от Мира. Вре се на всекиго в живота и го анализира, а мен лично много ме нарани, сподели Ваня Червенкова.Ана1 Накара ме да избухна и да плача, а аз не обичам да плача пред хора. Непрекъснато души и дебне. Когато говорят двама, тя веднага се намесва – започнаха един след друг съквартирантите. Изживява се като лидер, прави забележки на всички. Изживява се като психолог – дава съвети на всички, без някой да й ги поиска. Говори непрекъснато, намесва се във всеки един спор.

Има писклив и дразнещ глас, който не стихва цял ден. Създава лагери и участва в комплоти. Говори зад гърба на хората. Интригантства. Съзнателно цели най-болезнените места на другите и забива стрела в тях. Спи в отделна спалня, сякаш е привилигирована. Перчи се, че има семейство, сякаш ние нямаме. Привидно прощава, но не забравя и винаги си отмъщава. Това бяха само част от характеристиките на социоложката от хората, с които съжителства. Публиката в залата беше на същото мнение, защото на няколко пъти освирка Мира. Коментиращите също я охарактеризираха като досадна и  перчеща се с образованието си и положението си в обществото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !