Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Защо плаче Елен Колева

отпечатай новината

11.10.2013 17:30 | Видян 2360 пъти

Защо плаче Елен Колева

Сълзи от незаслужена обида ще се леят в студиото на „Искрено & лично” този петък по TV7. До водещата Миглена Ангелова ще седне младата актриса Елен Колева, научи actualno,com.

Експертите на „Искрено и лично” – психологът Елена Тачева, докторът по физика Нено Димов и експертът по публична комуникация Весислава Танчева ще покажат на зрителите Елен Колева такава, каквато е - една „стара душа” в младо тяло и детско лице, пораснала твърде рано, но запазила любопитството си към света и доверието в хората. Актрисата ще очертае основните проблеми в характера си - неувереността и прибързаността.

Елен ще признае, че е изгубила доверие в себе си и околните и ще потърси помощ, за да продължи напред. Още в началото на разговора, звездата от филма „Шивачки” няма да успее да сдържи сълзите си и със задавен глас ще сподели, че не разбира защо, когато подхожда към хората искрено, те й отвръщат с безпричинна агресия.

Разнищвайки надълбоко емоционалния проблем, тримата експерти на Миглена Ангелова ще стигнат до най-драматичния и повратен момент в живота на Елен Колева – загубата на баща й, когато тя е едва на 4 години.

Именно този момент от живота й ще се окаже повод за все още обърканите й емоции. След като Елен остава без единия си родител, тя е преместена да живее при баба си и дядо си по майчина линия. „Още тогава не си се вписвала в прагматичния свят на възрастните и си останала неразбрана”, обяснява психологът Елена Тачева.

Актрисата признава, че до 7 клас е била пълна отличничка, след което нещо се променя и тя започва да получава слаби оценки. Тийнеджърският й бунт Този бунт я води към решението да се посвети на актьорската професия, за да бъде различна - да бъде творец. „Не правя това, което искам, не играя ролите, които искам, затова не смятам, че съм успяла. Сложиха ми известност като за петима, но за какво ми е този приписан успех?”, разсъждава Елен в студиото на „Искрено и лично”.

Красивата актриса признава, че й е трудно да се доверява на хората, а като основни проблеми в характера си изтъква мързела и егоизма.

Само за час ефирно време, водещата и нейният екип ще успеят да убедят Елен Колева, че нейните пороци всъщност са положителни качества, защото тя успява да ги използва градивно.

Снимка: actualno,com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !