Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Мика се обръща към Иво с Малчо

отпечатай новината

12.10.2013 09:00 | Видян 1736 пъти

Мика се обръща към Иво с Малчо

Както и читателите на Супер 19` вече знаят, един от най-желаните ергени в родните артсреди Иво Аръков намери своята принцеса. Неговата избраница е дъщерята на Христо Стоичков – Мика. Новината за връзката оповести самият Аръков преди седмици в предаването на Росен Петров  Нека говорят.

Така 25-годишният актьор от сериала Фамилията потвърди слуховете, които от близо два месеца циркулираха във Facebook. “Много съм щастлив, че най-накрая си намерих мястото. Казва се Мика и много я обичам”, призна актьорът. Няколко дни преди това Аръков пусна в социалната мрежа поредното романтично послание към новото си гадже: “И толкова си в мене - че се плаша и искам да изчезна! Да се скрия! Но ти си цяла в стъклената чаша на мойте часове.

И аз те пия! Във въздуха си, в градските дървета! В тромпета на казиното - по-стройна от бронзовите звуци на тромпета - ти цяла си в нощта ми неспокойна!”. Мика пък се обръща към Иво с нежното „малчо“, сякаш Аръков е младо теленце, коментират по форумите техни фенове. Според мълвата обща приятелка станала причината стрелите на Амур да пронижат двойката. Аръков се запознал това лято с момиче, което се оказало приятелка на Мика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !